PuppyStar in actie voor Pink Ribbon

Beste (oud)cursisten;

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Dichtbij kennen we allemaal wel iemand die dit overkomt. Ook bij PuppyStar blijven we ook hiervoor helaas niet gespaard. Daarom komen wij in actie voor Pink Ribbon. Gewoon omdat we wat willen doen en zo helpen we bij het financieren van wetenschappelijk onderzoek en levensreddende projecten. Samen zetten we ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Iedere euro telt!!!


Wat gaan we doen:

  1. Wij hebben een actiepagina bij Pink Ribbon waar je geld kan storten. 
  2. We verkopen lootjes. Ze kosten €1.- per stuk en voor €5,- krijg je er 6. We hebben veel leuke prijzen.
  3. Voor een uiterst zacht prijsje verkopen we allerlei leuke en handige hondenspulletjes.
  4. We organiseren een benefietwedstrijd en een piekenrace voor al onze huidige cursisten van maandagavond, woensdagavond en ook van Kwispelvoorbereiding. Zij krijgen hiervoor een aparte uitnodiging.


Wanneer:

PuppyStar voert heel de maand oktober actie.


Wat kan jij doen:

  1. Doneer wat je maar kan missen op onze actiepagina: https://actie.voorpinkribbon.nl/actie/puppystar-rijsbergen/donateurs Het hoeft geen groot bedrag te zijn. Echt elke euro helpt!!!
  2. Kijk of jij ook prijsjes kan sponsoren, en geef ons ongebruikte (honden)spulletjes voor de verkoop of loterij. Wij verzamelen alles in de kantine van Rijsbergen. Leg erbij wat je maar kan missen!
  3. Koop lootjes!
  4. Koop hondenpuzzels. Ze zijn zeer prettig geprijsd. Je koopt al een puzzel voor 5 euro! Meer betalen mag natuurlijk ook.
  5. Zorg ervoor dat je in oktober zoveel mogelijk losse euro’s bij je heb op het veld!


De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan Pink Ribbon. Wij storten alle inkomsten rechtstreeks op onze actiepagina bij Pink Ribbon: https://actie.voorpinkribbon.nl/actie/puppystar-rijsbergen/donateurs.

Comments are closed.