PuppyStar ziet terug op een heel sportief en goed 2017.

We hadden op PuppyStart veel nieuwe enthousiaste, gemotiveerde cursisten met schattige jonge puppy’s, die vervolgens ondeugende pubers werden en, mede dankzij Junior Training, prima luisterende jonge honden. Alle honden sloten de trainingen met goed gevolg af. Bij onze Puppy,- en Junior Trainingen leggen we de basis voor een heel lang gelukkig hondenleven.  Veel baasjes krijgen er echter ook een nieuwe hobby bij in de vorm van FunStars, Kwispel of Behendigheid.

Op behendigheidsgebied draaiden de geleiders met ‘onze’ honden mee aan de top, zonder de “PuppyStar fun,- en teamspirit” uit het oog te verliezen.

Twee van onze behendigheidsinstructeurs wonnen de Nederlandse Competitie Behendigheid van de FHN in 2017. Anouk met Australian Shepherd Ayla werd 1e in klasse A50 en Addy met Australian Shepherd Tess werd 1e in klasse C60. Daarmee  hebben Addy en Tess zich voor de tweede keer geplaatst voor de wereldkampioenschappen. Deze vinden in 2018 plaats in Milaan. PuppyStar is uiteraard enorm trots op deze kanjers, die niet alleen zelf de sterren van de hemel lopen, maar tevens op hoog niveau les geven.

Maar liefst 9 van onze PuppyStar-cursisten selecteerden zich om deel te mogen nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen Behendigheid.
In het eindklassement van het NK 2017 eindigden al onze cursisten met hun honden in de top 10! Een enorme prestatie!! 

 

Uitslag Nederlandse Kampioenschappen Behendigheid
Cursisten van PuppyStar
 
Plaats Naam geleider Naam hond Ras Klasse
2e Yvonne Borre Border Terrier A40
2e Marjolein Noxx Australian Cattledog A50
3e Anouk Ayla Austalian Shepherd A50
3e Addy Tess Austalian Shepherd C60
4e Tamara Nina Border Collie A60
6e Anja Zara Kruising A30
7e Charanna Xena Engelse Staffordshire A40
7e Monique Puk Jack Russell Terrier A30
8e Rosalinda Ischa Austalian Shepherd B60